De tour van De Joke’s zit er op

De tour van De Joke’s mag zeer geslaagd worden genoemd. Niet qua publiekaantallen, want niks loopt en wie kent ons, maar toch… we bestaan en nu ook avondvullend.

Niet qua publiekaantallen, want niks loopt en wie kent ons, maar toch… we bestaan en nu ook avondvullend. Zowel vriend als vijand genoot enorm. En… wijzelf. We vinden het heerlijk met z’n drieën en heel overzichtelijk.Volgend jaar komen we zeker terug. Eerst in drie steden op reizend festival De Parade en daarna nog drie weken in theaterzalen in het land. Dus tot dan, Theo

Drie singer-songwriters tasten elkaar af in een prikkelende muziektheater-act.

In een reeks Nederlandstalige liedjes worden de frustraties, de verlangens en de schimmige grenzen van de mannelijkheid bezongen. De virtuoze, zoetgevooisde zang kan niet altijd verhullen dat de scherpzinnige teksten nogal eens tegen de vangrail van het betamelijke schampen. En precies dát maakt De Joke’s zo onweerstaanbaar.

Kom lachen en huilen bij De Joke’s. Geniet van de aanstekelijke dynamiek tussen de zangers en dein mee op hun mix van bronstige borsthaarfunk en geraffineerde kleinkunst. Een avond vol swingende en bedwelmende songs en een buitengewoon zwabberende moraal.

Jan-Paul Buijs kennen we van zijn muziektheatergroep Circus Treurdier en de televisieserie Swanenburg. Bart Rijnink componeert al jaren voor onder meer Het Klokhuis en Theatergroep Oostpool, en de dertig jaar oudere liedkunst-mastodont Theo Nijland; ach wie kent hem niet?



CREDITS
Jan-Paul Buijs, Bart Rijnink en Theo Nijland: zang, gitaar, keyboards en beats
Puntjes op de ï: Ellen Parren.
Techniek: Tobias Stolk

www.janpaulbuijs.nl | www.theonijland.nl | www.bartrijnink.nl












Vorige
Vorige

Nu te zien in de grote theaters: Wolfgang, het wonderjong

Volgende
Volgende

Theo’s laatste solovoorstelling ooit.